Zagreb Guitar Show: ZGS Masterclass starta u listopadu

Zagreb Guitar Show u suradnji sa Udrugom Rezonator od listopada ove godine pokreće ZGS Masterclass, seriju glazbenih tečajeva u suradnji sa poznatim hrvatskim glazbenicima.

Tečajevi su bazirani na radu 1 na 1 (5 sati mjesečno / 600 kuna) kako bi svi zainteresirani sa predavačima mogli raditi na onome što ih najviše interesira i na onome što bi u vlastitoj svirci željeli poboljšati.

ZGS Masterclass održavati će se u prostoru u Petrovoj 119 u Zagrebu u terminima prema dogovoru sa predavačima za svakog polaznika zasebno. Svim polaznicima osiguran je rad na vrhunskoj opremi, a svi koji se prijave do 1.listopada na poklon dobivaju VIP akreditaciju za završnu večer Zagreb Guitar Showa i svirku The Aristocrats (Govan – Beller – Minnemann).

Ulogu predavača preuzimaju dvojica vrhunskim glazbenika dokazanih u raznim glazbenim stilovima i u radu sa mnogim poznatim imenima hrvatske scene – Damir Gonz (gitara) i Goran Delač (bas), koji će voditi i žiri na ovogodišnjim Guitarmaster i Bassmaster natjecanjima u sklopu ZGS-a.

ZGS Masterclass održavat će se tijekom cijele godine, a pridružit će me se još domaćih i stranih predavača, a za polaznike će biti osigurane i dodatne pogodnosti.

Više informacija na info@zagrebguitarshow.com ili na telefon  099 803 9093 .

Share Button

Comments

comments