The Aristocrats na Zagreb Guitar Showu – Započela prodaja ulaznica

the-aristocrats

Od potvrde nastupa fantastičnog tria The Aristocrats, na završnoj večeri ovogodišnjeg Zagreb Guitar Showa u subotu 27.listopada u zagrebačkom VIP Clubu, u kojem uz, prošlogodišnjeg zagrebačkog gosta, Guthrie Govana sviraju bubnjar Marco Minnemann i basista Bryan Beller, fanovi su s nestrpljenjem očekivali informaciju o cijenama i početku prodaje ulaznica.

Od danas je poznat i taj podatak.

Do 31.kolovoza cijena ulaznice iznosi 90 kuna, od 1.rujna do 21.listopada – 120 kuna, a od 22.listopada – cijena ulaznice iznosi 140 kuna, stoga preporučamo glazbenim sladokuscima da svoje ulaznice nabave na vrijeme. Broj ulaznica je ograničen (!). Ulaznice se mogu nabaviti u sistemu Eventima.

Zagreb Guitar Show u suradnji sa Udrugom Rezonator najavio je i ZGS Masterclass, seriju glazbenih tečajeva u suradnji sa poznatim hrvatskim glazbenicima.

Prva dva predstavljena predavača su dvojica vrhunskim glazbenika dokazanih u raznim glazbenim stilovima i u radu sa mnogim poznatim imenima hrvatske scene – Damir Gonz (gitara) i Goran Delač (bas).

Svi zainteresirani polaznici koji se prijave do 1.listopada dobivaju VIP akreditaciju za završnu večer Zagreb Guitar Showa i svirku The Aristocrats. Očekuje se da će se ZGS Masterclassu priključiti i netko od članova The Aristocrats svojom klinikom na koju će ZGSM polaznici imati također slobodan ulaz.

rbasic-logoEkipi Zagreb Guitar Showa, kao partner, pridružio se i sve traženiji hrvatski graditelj instrumenata Robert Bašić (RBasic Custom Handmade Guitars). Robert priprema jednu od nagrada za natjecanja, a njegove će instrumente moći isprobati i koristiti ZGSM polaznici.

Share Button

Comments

comments