Sutra Dvobojem bubnjara starta 2.Zagreb Guitar Show

dvoboj-bubnjara-2012

Drugi Zagreb Guitar Show starta sutra (24.10., 20:30h). Prvi će na scenu zagrebačkog VIP Cluba izaći bubnjari, na drugi Dvoboj bubnjara.

14 bubnjara iz regije borit će se za sjajne nagrade. Partneri ‘Dvoboja’, Gretsch i Rainbow Music Group, već su pripremili nagradu za ovogodišnjeg pobjednika. Radi se o Mark Schulman (Pink) signature snare-u.

Ove godine svoj će doprinos nagradnom fondu dati i Evans, setom opni i gift cardom za izradu ‘signature’ prednje opne za bas bubanj, kao i proizvođač palica Pro-Mark….

Pobjednik dvoboja osvojit će i VIP akreditaciju za završnu večer ZGS-a i koncert fenomenalnih The Aristocrats (27.10.)– Guthrie Govan, Bryan Beller i Marco Minnemann, a naći će se tu i ulaznica za nastup Steve Vai-a 9.11. u Tvornici kulture.

Cijeli Zagreb Guitar Show, sa bubnjarske strane, biti će u znaku Gretsch Catalina Maple modela koji će biti korišten za sve programe, a svoj će ‘touch’ dati i Shure, poznati svjetski proizvođač mikrofona, koji će bubnjeve ozvučiti svojim legendarnim modelima

Bass bubanj: Beta 52
Tomovi: Beta 56
Snare: SM 57
Overhead : SM 94
Hi-hat: SM 81

Share Button

Comments

comments