Marko Duvnjak – pobjednik ovogodišnjeg Dvoboja bubnjara

dvoboj-vip

Marko Duvnjak pobjednik je drugog Dvoboja bubnjara koji se i ove godine održao u sklopu Zagreb Guitar Showa u zagrebačkom VIP Clubu.

Svi prijavljeni bubnjari u prvom su se krugu predstavili žiriju u sastavu – Dražen Šolc, Damir Josipović, Goran Delač i Reggie Washington, kao i publici u prepunom VIP Clubu solo svirkom uz matricu.

U drugi su krug prošli Antun Profeta, Adrian Borić, Mario Mlakar i Marko Duvnjak koji su se okušali u pravim petominutnim dvobojima.

U ogledu Maria Mlakara i Antuna Profete žiri je presudio u korist Antuna, a u drugom polufinalu, Marko Duvnjak vs. Adrian Borić, pobjedio je Duvnjak.

marko-duvnjakU finalnom dvoboju pobijedio je Marko Duvnjak i osvojio Mark Schulman (Pink) signature snare i Evans gift card za izradu ‘signature’ prednje opne za bas bubanj. Drugoplasirani Antun Profeta osvojio je Evans set opni za bubanj i Pro-Mark palice. Nagrade je i ove godine osigurao Gretsch i njegov zastupnik za Hrvatsku – Rainbow Music Group partneri Dvoboja.

Nagrade pobjednicima dodijelio je ‘bubnjarski’ dio žirija – Damir Josipović, predstavnik Rainbow Music Group i Dražen Šolc.

dvoboj-nagrada

Share Button

Comments

comments