Kreću prijave za Guitarmaster & Bassmaster 2012

Od ponedjeljka 14.svibnja počinje zaprimanje prijava za ovogodišnje izdanje Guitarmaster i Bassmaster internacionalnih natjecanja instrumentalista u okviru Zagreb Guitar Show-a 2012.

Kao i prethodnih godina natjecanja su otvorena za sve uzraste i nivoe sviranja gitare i basa. Dovoljno je snimiti video sa svirkom i prijaviti se kroz on-line obrazac na stranicama Zagreb Guitar Showa.

Gitaristi se ove godine mogu prijaviti u dvije kategorije – PRO i FREESTYLE. PRO kategorija je namijenjena onima koji se žele predstaviti vlastitom kompozicijom, dok je FREESTYLE otvorena za one koji će se predstaviti svirkom uz jam/backing trackove, freestyle solom ili svirkom covera.

Za basiste koji se žele prijaviti na Bassmaster također postoje dvije opcije – SOLO i FREESTYLE. Svi oni basisti koji se žele predstaviti solo bas svirkom izabrat će kategoriju SOLO, dok je FREESTYLE kategorija otvorena za sve druge opcije, od svirke uz backing trackove do svirke sa bendom.

I ove će godine dio finalista biti odabran on-line glasovima, a dio odlukom žirija. On line glasovanje kreće 1.lipnja i završava 1.listopada, a live finale održat će se krajem listopada.

Kako je bilo proteklih godina pogledajte na ovom linku.

Više informacija potražite od ponedjeljka 14. svibnja na http://zagrebguitarshow.com.

Kreću prijave za Guitarmaster & Bassmaster 2012, 1.0 out of 1 based on 1 rating
Share Button

Comments

comments