Izabrani finalisti Guitarmastera 2012

guitarmaster-front

Nakon ranije objavljenih finalista Bassmaster2012 natjecanja, žiri je odlučio tko će zasvirati u finalu gitarističkog natjecanja, Guitarmaster2012, koje će se održati u petak 26.10. u zagrebačkom VIP Clubu u sklopu drugog po redu Zagreb Guitar Showa.

Žiri u sastavu Damir Gonz (predsjednik žirija), Ivan Špeljak Jitz (prošlogodišnji pobjednik natjecanja) i Igor Polak (MIXER.HR) odlučio se za šest finalista koji će se boriti za glavnu nagradu koju dodjeljuje partner natjecanja – Mega Muzika. Predstavnici partnera također će sudjelovati u izboru pobjednika na samom finalu.

Finalisti su:

Alen Šenkovski
Aleksandar Antonić
Mladen Pašut
Marko Turkalj
Antonio Ivan Šangulin
Pero Sesartić

megamuzika-fender-gmOsim žirija, svoju ocjenu svirke finalista dati će i publika svojim ‘lajkovima’ na stranicama Zagreb Guitar Showa, koji će također imati svoju ‘težinu’ prilikom odabira najboljeg.

Ovogodišnji će Guitarmaster biti ‘podebljan’ sa dvije gitarističke promocije.

Ivan Špeljak – Jitz svoj je solo projekt započeo pobjedom na prošlogodišnjem Guitarmasteru. U rujnu 2011. počnje snimati solo album “Restless Days And Sleepleess Nights” kojeg završava u lipnju 2012. godine, a ovo će mu biti prva live izvedba solo materijala.

Ivan Mihaljević je svoj prošli album ‘Destination Unknown’ predstavio na prvom Guitarmasteru 2010. godine, a dvije godine kasnije predstavit će nam svoj novi konceptualni album “Counterclockwise”.

Guitarmaster2012 započinje u 20:30 sati, a ulaz je slobodan!

Podsjećamo i na završnu večer 2.Zagreb Guitar Showa kada će nastupiti fenomenalni The Aristocrats u sastavu Guthrie Govan, Bryan Beller i Marco Minnemann. Još ovaj tjedan ulaznice je moguće nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 120 kuna na prodajnim mjestima i on-line sistemu Eventima.

Broj ulaznica za The Aristocrats je ograničen!

Share Button

Comments

comments