Dez Cadena & Malehookers/Wasted Generation JAM @ RMS Custom Shop

Jučer (10.06.) u pauzi prije tonske probe u zagrebačkom Boogaloou gdje je te večeri svirao sa Misfits, Dez Cadena, nekadašnji pjevač i gitarista kultnih Black Flag, a sada Misfitsa, odazvao se pozivu MIXER.HR i Rainbow Music Group i proveo ugodnih sat vremena druženja sa fanovima benda i Schecter gitara u RMS Custom Shopu.

Cadena godinama koristi Schecter gitare i nalazi se na popisu Schecterovih artista, a Rainbow Music Group zastupnik je Schectera za Hrvatsku. Osim što se radi o vrhunskim instrumentima, Cadena je posebno naglasio odličan odnos sa ljudima iz Schectera što ga je odbilo od ponuda drugih proizvođača.

Već u vožnji od Boogalooa do RMS Custom Shopa, Dez se pokazao kao vrstan poznavalac ‘materije’ komentirajući razne elemente koji su mu bitni kod gitare. Uspoređivao je svoje Gibsone i svoje signature Schectere, no poseban entuzijazam pokazao je u opisu svoje nove gitare koju mu ekipa iz Schectera slaže po njegovim specifikacijama. Dez si je ispunio davnašnju želju da, kao dešnjak, ima gitaru oblika stratocastera no za ljevoruke (!). Gitara će biti crne boje sa kompletno crnim hardvareom. Naravno, inspiracija je Hendrix.

Posjet RMS Custom Shopu bio je njegovo prvo ‘samostalno’ druženje s fanovima bez benda i prvi poziv ikad da kao endorser Schectera posjeti lokalnog dealera. Poziv ga je ugodno iznenadio i, kako je rekao, nije bilo šanse da ga propusti.

Da ne bi sve prošlo samo na slikanju i potpisivanju pobrinuo se sam Dez izjavom: “Let’s make some noise!”. Krenulo je od laganog isprobavanja nekoliko instrumenata do jam-a sa gitarističkom kombinacijom Malehookers/Wasted Generation.

Dez, oduševljen prijemom, dao nam je u zadatak da popišemo prisutne fanove i pozvao ih da dođu besplatno na koncert.

Cijela priča bi potrajala no deadline za tonsku se opasno približavao. Po povratku u Boogaloo Dez je zadovoljno prepričavao ostatku benda detalje sa druženja, a mi smo ih ‘pustili’ da se pripreme za nastup.

Hvala Dez!

Dez Cadena & Malehookers/Wasted Generation JAM @ RMS Custom Shop, 1.0 out of 1 based on 1 rating
Share Button

Comments

comments